Over mij

Na jarenlang in de verslavingszorg te hebben gewerkt, waar ik als ervaringsdeskundige in nauw contact stond met de cliënten, besloot ik in 2019 het roer om te gooien. Het werken in een klinische setting had namelijk een hoop kennis en ervaring opgeleverd, maar kostte me uiteindelijk ook een hoop energie.

Tijdens het werken in de verslavingszorg heb ik diverse trainingen en cursussen gevolgd die me lieten inzien dat ik het coachende stukje van mijn werk het leukst vond. Het zoeken naar iemands drijfveren, kwaliteiten en positieve eigenschappen, en die inzetten om valkuilen te leren herkennen en met tegenslagen om te leren gaan, maakte dat ik mijn werk jarenlang met plezier heb gedaan. Ik besloot daarom ook om daarmee verder te gaan, al wilde ik dat wel graag op een andere manier doen.

Zelf als coach aan het werk gaan, was voor mij dé droom. Ik investeerde mijn tijd in het volgen van nog meer trainingen en cursussen, onderzocht waar ik het meest enthousiast van werd en voegde dat wat mij gelukkig maakt samen met dat waar ik goed in ben. Vanuit daar is Project Zelf ontstaan.

“Project Zelf stelt mij in staat om dat te doen wat ik het allerleukst vind: met mensen werken en hen vooruit helpen”

Project Zelf stelt mij in staat om dat te doen wat ik het allerleukst vind: met mensen werken en hen vooruit helpen. Door vanuit mijn bedrijf ook wandelcoaching aan te bieden, kan ik mijn werk combineren met één van mijn grootste hobby’s: wandelen in de natuur.

Juist doordat ik zelf ervaringsdeskundige ben, weet ik hoe belangrijk het is om te weten wie je bent, wat je wilt en wat je gelukkig maakt. Om te weten waar je grenzen liggen en waar je je valkuilen aantreft. Om te leren dat je zelf vaak je grootste vijand bent en hoe je ervoor kunt zorgen dat die innerlijke criticus het niet wint van wie je werkelijk bent.

Ik kijk graag met je mee naar waar jij hulp bij nodig hebt en hoe we dat het beste aan kunnen pakken. Hierbij zet ik de kennis in die ik heb opgedaan, maar kijk ik vooral ook naar wie jij bent en wat jij nodig hebt. Ieder mens is anders en juist dat maakt mijn werk zo interessant. Voor mij is er niets mooier dan aan het einde van een coachtraject zien dat iemand is gegroeid, meer innerlijke rust ervaart en positiever en energieker in het leven staat.

Naast mijn werk als coach, wandel ik graag met mijn hond en maak ik foto’s van dat wat ik onderweg tegenkom. Daarnaast kan ik mijn creativiteit kwijt in het maken van schilderijen. 

Willemijn Wahl

2023 © Copyright: