Wandelcoaching groep

Wandelcoaching volgen in groepsverband kan voor veel mensen extra fijn zijn. Zo is de drempel om mee te doen vaak minder groot en kun je niet alleen van de gesprekken met je coach, maar ook van de andere deelnemers leren. De antwoorden die zij zoeken op hun vragen, kunnen jou namelijk net zo goed verder helpen of aan het denken zetten. De groepen zijn niet te groot, waardoor er aandacht is voor iedereen en iedereen gehoord wordt.

Wandelcoaching vrouwengroep

Speciaal voor vrouwen is er de vrouwengroep. Die groep bestaat, zoals de naam al zegt, uitsluitend uit vrouwen. Voor veel vrouwen kan het deelnemen aan een vrouwengroep erg prettig zijn. De veiligheid, saamhorigheid en het onderlinge begrip levert dan ook vaak een positieve bijdrage aan het coachproces.

Is de vrouwengroep iets voor jou? Dan kun je je via onderstaande button aanmelden voor deze groep. Heb je vragen of wil je eerst graag meer informatie? Neem dan vooral even contact met me op.

Vrouwengroep met bekenden

Wil je graag wandelcoaching volgen met een aantal vriendinnen, collega’s of familieleden? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Neem in dat geval zeker even contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Wandelcoaching groepen

Het is ook mogelijk om deel te nemen aan groep die niet alleen uit vrouwen bestaat. Wil je graag deelnemen aan een groep en daar informatie over, neem dan contact met me op. Ik kan je dan precies vertellen welke groepen er beschikbaar zijn en je eventueel advies geven over welke groep het beste bij je zou passen.

Wandelcoaching voor teams en bedrijven

Ook voor bedrijven kan wandelcoaching in een groep zeer interessant zijn. Het kan bijvoorbeeld bijdragen aan een verbeterde sfeer tussen de werknemers. Het kan een vorm van teambuilding zijn. En het kan een goede manier zijn om elkaar beter te leren begrijpen en te zien waar anderen mee bezig zijn of tegenaan lopen.

Voor meer informatie over wandelcoaching voor teams en bedrijven kun je contact met me opnemen. Ik bespreek graag met je welke mogelijkheden er zijn.

2022 © Copyright: