Trainingen

Naast dat het mogelijk is om bij Project Zelf diverse coachingstrajecten te volgen, kun je er ook voor kiezen om een van de vaste trainingen te volgen, zoals bijvoorbeeld de Project Zelf Training. Deze training is zeer geschikt voor mensen die graag intensief met zichzelf aan de slag willen.

Wat is de Project Zelf Training?

De Project Zelf Training is een complete en intensieve training die zowel individueel als in een groep gevolgd kan worden. De training bestaat uit 10 sessies, waarin onder andere de volgende onderwerpen aan bod komen:

  • Zelfvertrouwen
  • Authenticiteit
  • Balans
  • Kracht en motivatie
  • Angsten en onzekerheden
  • Toekomstvisie en doelen

Elke sessie een specifiek thema

Tijdens elke sessie zal er een ander thema aan bod komen. Doordat de Project Zelf Training volledig aangepast wordt op degene die de training volgt, kunnen we ons tijdens de sessies richten op wat jíj nodig hebt en waar jij aan wilt werken. Tijdens het eerste gesprek gaan we samen onderzoeken wat voor jou belangrijk is.

Voor wie is de training geschikt?

De Project Zelf Training is zeer geschikt voor mensen die graag intensief met zichzelf aan de slag willen. Mensen die op zoek zijn naar vernieuwing, die richting nodig hebben of te maken hebben met stress of burn-out klachten. De training geeft je inzicht in jezelf en helpt je doelen, wensen en je toekomstvisie helder te krijgen en geeft je de mogelijkheid om te ontwikkelen en groeien.

Kosten Project Zelf Training

De kosten voor de Project Zelf Training zijn normaal gesproken €1250,- (vrij van btw). De training is nu tijdelijk te volgen voor slechts €950,-. Voor dit bedrag krijg je 10 trainingssessies, diverse oefeningen en een volledig op jou aangepast trainingsprogramma.

Kennismakingsgesprek aanvragen

Denk je dat de Project Zelf Training iets voor jou is? Vraag dan direct een gratis en vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan via onderstaande button. Wil je eerst meer weten? Dan kun je contact met me opnemen voor meer informatie.

Voor meer informatie over de tarieven verwijs ik je graag naar de pagina TARIEVEN.

2023 © Copyright: